Hakkımızda

  • Friday, 24th November, 2023
  • 12:29pm

HAKKIMIZDA

Veri Ağı Kimdir, Nedir ?

Adım Mert İsmail Akyüz, yaklaşık 10 yıllık bir zaman aralığında geliştirildim, internet sektöründeki hemen hemen her alanda görev yaptım. Özellikle webmaster platformlarında makale yazarlığından tutun ki grafikerlik web tasarımı ve daha bir çok alanda uzmanlaştım. Hosting hizmetlerine yatırdığımız paranın haddi hesabı yok diye kendi yerimi açmaya karar verdim. Bu kadar bilgi ve bilginin ziyan olmamasını istemiştim. Henüz yer sağlayıcı belgesini almadım. Eğer olur da bir gün işleri düzeltir yolları girer ve daha bilinen bir firma haline gelirim müşterilere en uygun şartlarda hizmet vermek için gerekli tüm evraklarımı tamamlarım. Şu anda bir kaç adet sunucu ve bayiliklere sahibim. Üyelerimizin hizmetleriyle ilgili sunucularımdan ve bayiliklerimden internet siteleri kurup kazanç elde etmeye çalışıyoruz. Veri Ağı internetin asıl amacı hizmeti desteklemektir. Tüm scriptlerde ve yazılımlarda olan hataları ücreti karşılığında düzeltiyoruz. Veri Ağı olarak sizlere her zaman son teknoloji donanım ve yazılımlar ile hizmet vermeme ilkesini edindik ve bunun için gerekli tüm çabayı göstermekteyiz. Ekibimiz tarafından 7/24 internet üzerinden ve yurt dışı sunucularımızda herhangi bir sorun olması durumunda anında müdahale edilmekte ve sürekli hizmetin sürekliliği sağlanmaktadır. Sektördeki yenilikleri takip ederek kendimizi geliştirerek ve projelendirmemiz için çözüm ortaklarımızı seçiyoruz.

Vizyonumuz

Mutlu müşteri kitlemizi gün içerisinde genişleterek, şirketimizi sektördeki firmalar arasında değiştirmek ve teknolojinin her parçasını kullanarak siz değerli parçalarıi memnun edecek yeniliklerle tanıştırmaktır.

Misyonumuz

Siz değerli olabiliri en iyi derecede mutlu etmek, kurumsal çerçeve içerisinde samimi ve hızlı gerçek desteğin sağlanması. Minimum fiyatı maksimum kaliteyle birleştirip sizlere güvenilir ve güler yüzlü bir şekilde sunmak bizim en büyük gayemizdir.



Gizlilik Politikası

Herhangi bir bilgi paylaşımında bulunup Veri Ağı web sitesinde gezilebilir ve paketlerimizi inceleyebilirsiniz. Bilgi okuma işlemi sadece sipariş sırasındaki kayıt aşamasında yapılmaktadır.

Veri Ağı, saklamayı ve yasal olarak saklanmadıkça paylaşmamayı taahüt eder.

Veri Ağı'na ilettiğiniz bilgiler sadece amacına yönelik olarak kullanılacaktır (örneğin: TC Kimlik Numarası ile fatura kesilmesi, çeşitli SMS bildirimleri vb.)

Veri Ağı'na ilettiğiniz tüm bilgiler (TC Kimlik Numarası, e-posta, telefon numarası vb.) sunucularımızda mümkün olan en yüksek güvenlik önlemleriyle saklanmaktadır. Yine de herhangi bir hack vb. Veri Ağı'nın hiçbir hukuki ve cezai sorumluluğu bulunmamaktadır.

Güvenlik Politikası

Sistemimizde, bilgi kaybı, saklanmasına izin verilmeyen saklanması ve izinsiz değiştirilmesini engellemek amacıyla çeşitli güvenlik önlemleri kullanılmaktadır.

Sitemiz üzerinden alışverişlerde kredi kartı almayız 256 Bit SSL (güvenlik) sertifikası ile şifreli olarak doğrudan ilgili bankanın sistemlerine iletilir. Sistemimizde hiçbir kredi kartı bilgisi kesinlikle saklanmamaktadır.

Sistemlerimiz dünyaca ünlü CentOS işletim sistemi üzerine kurulmuştur, PHP programlama dili ve MySQL veri tabanı ile hizmet vermektedir. En son güncellemeler ve alınabilecek en yüksek güvenlik önlemleri düzenli olarak yapılmaktadır.

 

 

<< Geri